bootcamp trainer gezocht
Bootcamp Trainer Vacatures Vacatures.nl.
30 dagen geleden. Weekly Bootcamp sessions with personal trainer. If you think your skills and passions are a match for what we do, please complete this open application form. 60 dagen geleden. Blijf op de hoogte van de nieuwste Bootcamp Trainer vacatures!
personal trainer limburg
Bootcamp trainer salaris vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Bootcamp trainer vacatures. Salaris bootcamp trainer vacatures. 384 vacatures gevonden. Online zoeken naar salaris vacatures, banen en werk als bootcamp trainer. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs.
personal trainer gezocht
Bootcamp Trainer-vacatures april 2018 Indeed.nl.
17 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Bootclub Vacatures in Zuidwolde. Bootcamp4kids trainer gezocht. Bootcamp4kids Amsterdam 2 plaatsen. Bootcamp4kids organiseert unieke bootcamp feestjes, bootcamp trainingen en bootcamp workshops voor scholen en BSO. 11 dagen geleden vacature opslaan meer.
bootcamp breda
Vacatures Bootcamp Maffia.
Wie zit erachter? Per direct gezocht: Bootcampinstructeurs. Wij breiden uit meer lessen, nieuwe locaties en zijn weer op zoek naar talent! Goeie instructeurs m/v die parttime les kunnen geven. We zijn specifiek op zoek naar mensen die beschikbaar zijn op.: zaterdag, zondagochtend, maandagavond en/of woensdagavond in Sonsbeek, Arnhem-Zuid of Presikhaaf. Wat zoeken wij: Mensen met besmettelijk vrolijke persoonlijkheid en veel energie! Het allerbelangrijkst is dat jij je energie kan overdragen aan de groep. Daarnaast is een sportopleiding een must. Je bent creatief, je kan de oefeningen aanpassen aan het niveau van de deelnemers en je bent in staat gevarieerde lessen in elkaar te draaien. Ook heb je al ervaring als trainer en sta je graag voor een groep. Ben jij dat? Stuur een email naar ons met je ervaring. Inclusief een foto van jezelf en DE reden waarom dit je zo leuk lijkt. Iedereen die mailt krijgt een uitnodiging om mee te doen aan één van onze bootcamps is er een klik? Dan gaan we graag het gesprek aan en wie weet ben jij dan ook onderdeel van Bootcamp Maffia DE bootcamp club van Arnhem.
opleiding tot trainer
Vacatures The Bootcamp Club.
Wij zoeken een nieuwe bootcamp trainer om ons team te versterken! Met bijna 90.000 leden, circa 200 trainingslocaties en zon 3.500 trainingen per maand is The Bootcamp Club de grootste aanbieder van bootcamp training aan particuliere en zakelijke klanten in Nederland.
personal trainer gezocht
Ben jij de getalenteerde bootcamp instructeur die wij zoeken?
Home / Werken bij. City Bootcamp is met tientallen locaties de snelst groeiende Bootcamp van Nederland. Wij vinden dat sporten voor iedereen leuk moet zijn en vooral blijvend resultaat moet opleveren! Wij zijn City Bootcamp, de snelst groeiende bootcamp van Nederland.
personal trainer gezocht
Vacature bootcamp instructeur.
Uw personal coach. Bootcamp: Trainers gezocht in Den Bosch en Eindhoven! voor / 2 uur per week. Heb je ervaring als trainer? Sta je graag voor een groep? Meld je dan nu aan voor de vacature van bootcamp instructeur! Wat is bootcamp?
bootcamp arnhem
Bootcamp Instructeur-vacatures april 2018 Indeed.nl.
Bootcamp Trainer / Sport Trainer / Coach / Instructeur. City Bootcamp Den Bosch 3 plaatsen. Als instructeur ben jij verantwoordelijk voor het verzorgen van leuke en resultaatgerichte bootcamplessen volgens het concept van City Bootcamp. 28 dagen geleden vacature opslaan meer.
bootcamp amsterdam

Contacteer ons

Meer resultaten voor bootcamp trainer gezocht