vacature bootcamp instructeur
Vacatures Healthclub OpenAir: Healthclub OpenAir.
Stuur dan vandaag nog een mail met jouw motivatie en cv naar utrecht@healthclubopenair.com. Inval Bootcamp instructeur m/v Den Haag. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste bootcamp trainer die tijdens vakanties de trainingen voor Healthclub OpenAir Den Haag kan verzorgen.
bootcamp breda
Trainer Bootcamp: Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst Skills.
Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Trainer Bootcamp. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. De trainer Bootcamp heeft Bootcamp trainingen in een sportschool.
rijinstructeur
Bootcamp Heemskerk FIT voor HAAR.
De technieken die bij onze bootcamp training in Heemskerk aan bod komen zijn aan de hand van dit inzicht ontwikkeld: de bootcamp groepsles in Heemskerk is een combinatie van verschillende sportieve disciplines die samen een complete work-out voor het hele lichaam vormen.
bootcamp amsterdam
EFAA In beweging.
Samenwerking EFAA opleidingen Vidarte NLP opleidingen. Motiveren van leden met motivational interviewing. nieuw Voeding overgewicht. nieuw Voeding krachtsport. Outdoor Expert / Bootcamp Trainer. Running Instructor opleiding. nieuw Running Instructor niveau 2. nieuw Kickboxing Instructeur opleiding. nieuw Fight Kickbag Instructeur opleiding.
rijinstructeur
Vacatures Personal Trainer/Bootcamp Capelle aan den IJssel Sportlijf Personal Training.
We zoeken een bootcamp instructeurtrice die op de zondagen van 10.00-11.00 uur een groep klanten kan begeleiden binnen en buiten op onze locatie in Capelle aan den IJssel. Het gaat om groepstrainingen van 8-20 personen die dmv attributen in onze PT Studio en de buitenruimte gemotiveerd worden en grenzen verleggen! Tevens de mogelijkheid om PT te geven aan onze klanten doordeweeks en in het weekend. 3 of meer jaar. AALo, ALO, CIOS, EFAA, fitVak, MBO, MBO niveau 4. Ervaren trainerster die goed voor de groep kan staan. Stressbestendig en uiterst gemotiveerd. ZZp'er' overeenkomst van een jaar. Solliciteer dan op deze vacature per.
rijinstructeur
Vacatures USC Leiden.
Heb je ervaring als spinninginstructeur en lijkt het je leuk om les te geven aan jonge, fanatieke en enthousiaste spinners? Stuur dan een email naar Ramon Wolf r.wolf@usc.leidenuniv.nl. Voor de maandag 17.00-18.30 hebben we een vacature voor een zaalvoetbalscheidsrechter die een cursus heeft gevolgd bij de KNVB.
vacature personal trainer
Sollicitatiebrief bootcamp instructeur.
Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief Nijverdal, 12 februari 2015. Betreft: vacature bootcamp instructeur. Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief Geachte mevrouw Roex. In de Limburgs Courant van 09 februari jl. las ik met enorm veel belangstelling de advertentie van uw bootcamp centrum De sportcamp in Nijverdal.
Verdien ik wel genoeg? Fitnessinstructeur zzp, 800 euro 11 uur Intermediair.
Het onderbrengen van alle eerder genoemde backofficewerkzaamheden bij NFK heeft voor elke organisatie een andere impact.Het plan dat je opstelt omvat in ieder geval de volgende elementen: organisatievorm, personele consequenties, fiscale en juridische consequenties, financiering, tijdpad, afbakening van taken van de gedeelde backoffice en randvoorwaarden.

Contacteer ons

Op zoek naar vacature bootcamp instructeur?