vacature bootcamp instructeur
bootcamp instructeur
Vacatures Bootcamp Maffia.
Iedereen die mailt krijgt een uitnodiging om mee te doen aan één van onze bootcamps is er een klik? Dan gaan we graag het gesprek aan en wie weet ben jij dan ook onderdeel van Bootcamp Maffia DE bootcamp club van Arnhem.
vouwgordijnen
Ben jij de getalenteerde bootcamp instructeur die wij zoeken?
De combinatie van verschillende bootcamps, foodcamps en ons community gevoel heeft ervoor gezorgd dat er heel veel blije, fitte mensen rondlopen door heel Nederland! Wil jij hier ook aan bijdragen? Lees dan snel verder! Wat doet een City Bootcamp instructeur?
afvoerdroger
Bootcamp Trainer-vacatures april 2018 Indeed.nl.
Elke dinsdag een bootcamp training verzorgd door een personal trainer vrijwillig; Onze afdeling Facility zorgt ervoor dat de huidige medewerkers van beslist. 30 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Beslist.nl Vacatures in Arnhem. Bootcamp Trainer / Sport Trainer / Coach / Instructeur.
accountant amersfoort
Vacature bootcamp instructeur.
Sta je graag voor een groep? Meld je dan nu aan voor de vacature van bootcamp instructeur! Wat is bootcamp? Bootcamp is een outdoor fitnessprogramma waarin verschillende trainingsaspecten worden gekoppeld. In de buitenlucht ga je in teamverband en onder begeleiding van een bootcampinstructeur aan de slag met allerlei vormen van bewegen.
vacature personal trainer
Bootcamp-vacatures maart 2018 Indeed.nl.
Bootcamp Trainer / Sport Trainer / Coach / Instructeur. City Bootcamp Den Bosch 3 plaatsen. City Bootcamp is de buitensportschool van Nederland. Als instructeur ben jij verantwoordelijk voor het verzorgen van leuke en resultaatgerichte bootcamplessen. 14 dagen geleden vacature opslaan meer.
bootcamp breda
Vacatures The Bootcamp Club.
Wij zoeken een nieuwe bootcamp trainer om ons team te versterken! Met bijna 90.000 leden, circa 200 trainingslocaties en zon 3.500 trainingen per maand is The Bootcamp Club de grootste aanbieder van bootcamp training aan particuliere en zakelijke klanten in Nederland.
rijinstructeur
Bootcamp instructeur FitnessVacature.nl.
Enthousiaste groepslesinstructrice gevraagd bij Fit Fun Eerbeek geplaatst op 29 maart 2018 Parttime. Bootcamp4kidstrainer Noord Holland geplaatst op 20 maart 2018 Parttime. bootcamp trainer Utrecht geplaatst op 6 maart 2018 Parttime. Fitness Instructeur voor Thomas Cook geplaatst op 6 maart 2018 Fulltime.
Bootcamp Instructeur-vacatures april 2018 Indeed.nl.
Bootcamp Trainer / Sport Trainer / Coach / Instructeur. City Bootcamp Den Bosch 3 plaatsen. Als instructeur ben jij verantwoordelijk voor het verzorgen van leuke en resultaatgerichte bootcamplessen volgens het concept van City Bootcamp. 28 dagen geleden vacature opslaan meer.

Contacteer ons

Resultaten voor vacature bootcamp instructeur