bootcamp instructeur vacature
bootcamp instructeur - Afvallen door Bootcamp.
Doordat je op een speels en actieve manier bezig bent werk je op een makkelijke manier aan je lichaam. Een bootcamp zorgt door de combinatie van kracht en conditietraining ervoor dat het een effectieve manier is om af te vallen en je lekkerder te voelen.
bootcamp instructeur
Trainer Bootcamp: Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst Skills.
Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Trainer Bootcamp. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vind zal je doorklikken naar de vacaturepartner. De trainer Bootcamp heeft Bootcamp trainingen in een sportschool.
opleiding rijinstructeur
Vacature Personal Health Club.
De doelgroep bestaat uit klanten uit de omgeving evenals hotel gasten. Voor de club zijn we op zoek naar een parttime balie/ receptie medewerker die ons team kan komen versterken. Als receptioniste zorg je ervoor dat alle receptiewerkzaamheden goed verlopen.
rijinstructeur
Duofit Vacatures.
Op 2e Paasdag is er een extra spinningles van 1000: tot 1100: en is er geen yoga. De fitness is gesloten op 1e paasdag en Koningsdag en is op 2e paasdag alleen s ochtends geopend. Op Hemelvaartsdag is de fitness gewoon geopend.
rijinstructeur
Gezocht: groepslesinstructeurs.
In deze nieuwsbrief onder andere de volgende onderwerpen: 2e Paasdag Marathonlaan geopend Nog enkele plaatsen beschikbaar voor de snelzwemcursus in de meivakantie Les Mills Releases met als thema Ladies Night Doe mee met onze Bootcamp club Judokas actief bij Van Rheenen Sport klik hier om de nieuwsbrief van.
rijinstructeur
ZZP trainer gezocht.
Beschrijving vacature Wij zijn een producent van branded-content televisieprogrammas voor o.a. RTL Nederland.Daarnaast produceren wij bedrijfsfilms. NT2 docenten / taaltrainers inburgering. ongeveer een maand geleden. Wij zoeken per direct energieke en enthousiaste NT2-gecertificeerde trainers voor freelance/ ZZP opdrachten door het hele land. Wie zijn wij. Eight-Steps Direct Marketing. ongeveer 2 maanden geleden. Heb jij daarnaast de ambitie om door te groeien naar de functie van Salesmanager, Teamleider of Trainer? Ben jij op zoek naar een uitdagende commerciële functie. 2 maanden geleden. Voor verschillende locaties in het land zijn wij op zoek naar Personal Trainers. Flexible, enthousiast, een teamplayer, inspirerend, ondernemend en heb je. Instructeur BHV/ EHBO. 3 maanden geleden. Op dit moment zijn wij voor diverse toonaangevende opleiders concreet op zoek naar zzp docenten, trainers en instructeurs voor de volgende onderwerpen. Freelance Personal Trainer Hilversum. BRAFE Personal training. 3 maanden geleden. Wij zoeken freelance Personal Trainers die ons team per mei 2017 komen versterken op onze nieuwe locatie in Hilversum uren in overleg voor een op een. Bootcamp trainer/personal trainer.
rijinstructeur
Vacatures FITCLUB.
Staat er voor jou géén vacature bij, maar denk je wel een goede aanvulling te kunnen zijn op Fitclub Stuur dan je CV en een elevator pitch naar info@fitclubs.nl. Heb jij ervaring in het geven van groepslessen en ben je op zoek naar een uitdagende bij-baan als Bootcamp instructeur?
Werken bij The BootClub Bootcamp specialist The BootClub BV.
Bereid diverse middag en avondprogrammas voor te bereiden en uit te voeren zoals vlot bouwen, zwemmen, bonte avond, et cetera. Bereid diverse soorten lessen te verzorgen: spel, bootcamp, et cetera. Verantwoordelijkheid, jij laat door je goede voorbereidingen de dag soepel verlopen. Zelfstandig op pad met een groep. Niet benauwd voor een avondje weinig slaap. Voorbeeldfiguur die inspireert en leven in de brouwerij brengt. Mega-energiek, sociaal en empathisch. Gevoel voor humor. Bereid minimaal 1 week op locatie te verblijven. Verklaring Omtrent Gedrag. Gezien de aard en het karakter van de programmas ben je op gezond gewicht BMI 185, 25. Bijna afgeronde opleiding zoals fitnessinstructeur A of B, CIOS, ALO, of andere certificeringen zoals personal trainer, crossfit instructeur, et cetera.
AALO Vacatures AALO opleidingen.
Klik hier en maak kans op een conditietest hardloop of fietstest bij Energy Lab in Eindhoven of een cv-check en telefonisch consult. Fitness instructeur 28 tot 35 uur per week Utrecht. Fitness Instructeur 28 tot 35 uur per week Flexibel inzetbaar 06.00 en 21.00 uur.

Contacteer ons

Meer resultaten voor bootcamp instructeur vacature